Kom meer te weten over ...

Alles weten over ‘kat’

Katten

December 13th, 2011 No comments

Wat is de kat? Een kat is een zoogdier dat behoort tot de katachtigen. Al eeuwen lang is de kat een huisdier voor mensen. Vroeger werden zij ingezet om muizen te vangen, tegenwoordig zijn het vooral gezelschapsdieren. Er zijn allerlei soorten katten. Er zijn veel soorten katten. De meest voorkomende kattenrassen zijn de Burmees, de Cornish Rex, de Europese korthaar, de Abessijn en de Siamees.

Verzorging kat

Een kat is vrij makkelijk in de verzorging en het onderhoud. Waar een hond echt moet worden uitgelaten, kan een kat in principe de gehele dag in huis worden gehouden.

Steeds vaker kiezen baasjes ervoor om een huisdierenverzekering te nemen voor hun kat of poes. Wij vinden dit zeker aan te raden, zo voorkomt u dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Lees meer over een kattenverzekering afsluiten.

Categories: Dieren Tags: ,

Huisdierenverzekering

October 30th, 2011 No comments

U kunt voor uw huisdier een huisdierenverzekering afsluiten. Er zijn diverse aanbieders van huisdierenverzekeringen in Nederland. Er is een hondenverzekering, een kattenverzekering, een konijnenverzekering en een vogelverzekering beschikbaar. Met een verzekering voor uw huisdier bent u verzekerd tegen medische kosten. En die kunnen tegenwoordig aardig oplopen.

Waar vindt u een goede, voordelige huisdierenverzekering? Deze websites laten een overzicht zien van de goedkoopste huisdierenverzekeringen.

Goedkoopste huisdierenverzekering
Goedkope huisdierenverzekering
Huisdierenverzekering startpagina

Gevonden op:

Categories: Dieren Tags: , , , ,

Huisdieren

September 16th, 2011 No comments

Tegenwoordig heeft de helft van de Nederlandse gezinnen een huisdier. Het is meestal een hond, kat, konijn of vogel. Een huisdier had vroeger echt een functie, nu is hij er vooral voor de gezelligheid. Huisdieren worden in Nederland goed verzorgt; ze krijgen verantwoord voedsel, kunnen droog en warm slapen en zijn voorzien van alle gemakken en zorg. Dat was en is weleens anders.

U kunt een huisdierenverzekering afsluiten voor uw huisdier.

Categories: Dieren Tags: , , , ,