Beleggen in duurzame energie

Wilt u eens weten wat de mogelijkheden zijn van investeren in groene energie? Er zijn diverse mogelijkheden om te beleggen in duurzame energie.

Wat zoekt u als belegger?

Een betrouwbare belegging, met een klein risico en een interessant rendement. Dat is wat u als belegger zoekt. En dat is wat diverse aanbieders van duurzame energieprojecten u kunnen bieden. Door te investeren in een duurzaam beleggingsfonds zorgt u tegelijkertijd dat de productie van groene energie wordt gestimuleerd.

Voor een duurzame toekomst

Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij Meewind, naar eigen zeggen een betrouwbaar en onafhankelijk beleggingsfonds. Door te beleggen in Meewind investeert u in de productie van duurzame energie, en daarmee in uw eigen toekomst.
Meewind heeft twee verschillende fondsen. Via Zeewind 1 kunt u beleggen in twee offshore windparken op de Noordzee. Het verwachte rendement van dit fonds bedraagt 7 tot 10 procent.
Met het fonds Regionaal Duurzaam 1 investeert u in lokale energieprojecten, waarbij groene energie direct bij de gebruiker wordt opgewekt. Het verwachte rendement van dit fonds bedraagt 4 tot 6 procent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *