Home > Verzekeren > Brommerverzekering

Brommerverzekering

November 11th, 2012 Leave a comment Go to comments

De brommers worden steeds duurder. Een gemiddelde brommer, de laatste decennia scooter genaamd, kost al snel duizenden euro’s. De kans op diefstal neemt daarmee toe. Het is dan ook niet meer dan logisch dat mensen kiezen voor een brommerverzekering of scooterverzekering. Natuurlijk is iedereen wettelijk verplicht om een verzekering af te sluiten bij bezit van een brommer. Maar daarmee ben je gedekt tegen een fikse tegenvaller als je brommer gestolen wordt, of als er schade optreedt aan je brommer.

Kijk goed rond

Er zijn diverse verzekeraars die een bromfietsverzekering aanbieden. Kijk goed rond, want de verschillen in premie kunnen fors zijn. Je hebt al een brommerverzekering voor een paar tientjes per maand. Kijk welke dekking je voorkeur heeft. Online afsluiten kan eenvoudig en snel.

Fietsverzekering

Overigens geldt voor fietsen ook steeds meer dat er een fietsverzekering voor wordt afgesloten. Nou is men niet verplicht om voor een fiets een verzekering af te sluiten. Maar ook fietsen worden steeds duurder, zeker nu de trend toeneemt om een e-bike te kopen. Een e-bike is een electrische fiets.

Categories: Verzekeren Tags:
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.