Dierenverzekering

Veel Nederlanders hebben een huisdier; populair zijn een hond, kat of konijn. Er zijn in Nederland meer dan een miljoen huisdieren. Dit betekent dat 1 op de 6 huishoudens een huisdier heeft. En we geven met zijn allen onze huisdieren een steeds betere verzorging. In aandacht, in voeding en in zorg. En tegenwoordig is het kwaliteitsniveau van de dierenzorg sterk verbeterd. Dit alles betekent dat de zorgkosten voor een huisdier ook zijn toegenomen. Maar voorzien Nederlandse consumenten dit wel voldoende? Het verdient aanbeveling om eens na te denken over een huisdierenverzekering. Door het afsluiten van een dierenverzekering voorkomt u dat u voor onverwachte kosten komt te staan.

Kattenverzekering

Heeft u een kat? U kunt een kattenverzekering afsluiten voor ongeveer zo’n euro 18 tot euro 25 per maand. De premie hangt sterk van het ras en de leeftijd van uw kat. Dan bent u gedekt tegen de belangrijkste zorgkosten. Sinds kort biedt trouwens ook Inshared een kattenverzekering aan.

Hondenverzekering

Heeft u een hond? Dan kunt u een hondenverzekering afsluiten voor gemiddeld genomen euro 25 tot euro 40 per maand. Voor honden is de premie nog sterker afhankelijk van het ras en de leeftijd.

Lees meer:
Goedkope dierenverzekering
Goedkope kattenverzekering
Huisdierenverzekeringen overzicht
Goedkope huisdierenverzekering voor je huisdier
Goedkope dierenverzekering voor je huisdier

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *