Op vakantie met de ferry

Het vliegtuig nemen naar je vakantiebestemming is tegenwoordig de meest normale zaak van de wereld. Dankzij prijsvechters hoef je niet veel te betalen. Als je reis echter het oversteken van water betreft dan is het nemen van een ferry zeker het overwegen waard. Het is een zeer ontspannen manier van reizen die zich qua prijs prima kan meten met de meeste vliegtuigvakanties.

Bestemmingen

De meest voor de hand liggende bestemming is Groot Brittanniƫ. De ferry naar Engeland brengt je naar een groot aantal steden van Zuid Engeland tot Schotland. Ook het bereiken van Scandinavische landen als Denemarken, Zweden en Noorwegen is mogelijk met de ferry. Je bent uiteraard wel wat langer onderweg, maar daar staat een zeer ontspannen manier van reizen tegenover.

Voordelen reizen met de ferry

De relaxte manier van reizen is een groot voordeel. In plaats van een eeuwige wachttijden op het vliegveld en oncomfortabele uren in een vliegtuigstoel kies je het ruime sop en heb je lekker veel bewegingsvrijheid. Aan boord van het schip is genoeg entertainment om je niet te hoeven vervelen. Als je met kinderen reist dan hoef je ze dus niet de hele tijd bezig te houden. Dat reist wel zo prettig.

Een ander belangrijk voordeel van een ferryreis is dat je je auto mee kunt nemen naar de plaats van bestemming. De scheelt weer in de kosten van een huurauto. Wat ook erg prettig is: je mag veel meer bagage meenemen dan in een vliegtuig.

Er valt dus zeker wat te zeggen voor de ferry boven het vliegtuig. Als je wilt onthaasten en op rustgevende manier aan je vakantie wilt beginnen is het een prima keus. Goede reis!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *