Singlereizen

Singlereizen voor iedereen

In de moderne maatschappij staat het individu voorop. We nemen graag onafhankelijk beslissingen en trekken het liefst onze eigen plannen. Het fenomeen van singlereizen speelt handig in op deze ontwikkeling. Singlereizen zijn reisarrangementen speciaal georganiseerd voor mensen die zelfstandig op pad willen. Singlereizen brengen mensen met dezelfde interesses en levenshouding samen voor een onvergetelijke beleving. Als deelnemer aan één van de singlereizen leer je nieuwe mensen kennen, geniet je van lokale culinaire tradities en creëer je herinneringen voor het leven. Ook kinderen zijn welkom als reisgenoten, wat de singlereizen tot prettig alternatief vakantie-idee maakt voor alleenstaande ouders. Het aanbod garandeert voor ieder wat wils: van ontspannen rondreizen tot actieve sportvakanties. De fanatieke vakantieganger is helemaal op zijn plaats bij één van de sportieve internationale singlereizen.

Sportieve singlereizen

Avonturiers met een voorliefde voor lichamelijke inspanning of sporters met een avontuurlijke inborst kunnen deelnemen aan één van de vele fiets- of wandelvakanties die volgens het concept van singlereizen worden aangeboden. Het merendeel van deze reizen wordt georganiseerd voor een internationale doelgroep, wat ze perfect maakt voor mensen die op allerlei manieren hun grenzen willen verleggen. Tijdens de Genghis Kahn fietsvakantie bereis je Mongolië op twee wielen in de voetsporen van de wereldberoemde krijgsheer. Op deze manier neem je veel meer details in je op en kun je genieten van de kleine dingetjes die je vanuit een auto of trein nooit zouden zijn opgevallen. In een groep met reisgenoten van over de hele wereld verken je een scala aan prachtige Mongoolse landschappen. Mongolië is geen toeristisch land, wat het uitermate interessant en spannend maakt voor een groep fietsende reizigers. Je zult de lokale cultuur van buitengewoon dichtbij kunnen meemaken. Je ontmoet rondtrekkende herders met hun kuddes en hun lichtgewicht tenten, Boeddhistische monniken in het oudste klooster van Mongolië en kooplui die op de markten van Ulaanbaatar, de Mongoolse hoofdstad, hun kleurrijke waren aanbieden. De activiteiten zijn afwisselend van culturele en sportieve aard, wat resulteert in een gevarieerd programma waarin veel moois te beleven valt. De ene keer zal de groep kamperend de nacht doorbrengen, de andere keer slapen de reizigers in een hotelletje of hostel. Hoe dan ook is elke dag weer een avontuur, met steeds weer nieuwe dingen om te ontdekken.

Op avontuur

Singlereizen staan garant voor een hoop plezier, verwondering en avontuur. Je zult verrassende dingen zien, horen, proeven en meemaken en bovendien ontmoet je nieuwe mensen die vrienden voor het leven kunnen worden. Gedeelde ongewone ervaringen zijn namelijk een bijzonder geschikte basis voor jarenlange vriendschappen. Waar ter wereld ze je ook brengen, singlereizen zijn altijd uitstekend verzorgd en voorzien van alle comfort. Op deze manier kun je zo veilig en prettig mogelijk de meest ongewone en bijzondere ervaringen opdoen. Singlereizen kunnen gemakkelijk via internet worden geboekt. Kijk goed bij de reisomschrijving of de reis is wat je zoekt. Niet alle reizen zijn namelijk exclusief voor alleenreizenden. Is dit een harde voorwaarde voor jouw reisplezier, let er dan dus op dat je je bij een vakantie inschrijft die expliciet als singlereis wordt aangeboden.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *