Stratenmaker

Optimaal genieten van de tuin begint bij een goede aanleg. Niet alleen van het groen, maar ook van de verharding. Het aanleggen van sierbestrating kan jouw tuin enorm opfrissen. Naast het aanleggen bestrating kun je ook een nieuwe tuin aanleggen. Meestal wordt dit gedaan door een hovenier. Een stratenmaker is echter een specialist op het gebied van het leggen van stenen.

Deze vakman legt bijvoorbeeld stenen op zo’n manier dat de bestrating ‘duurzaam’ wordt. Dit worden zogeheten legpatronen genoemd. Daarnaast beschikt een stratenmaker over de juiste materialen en kennis om jouw tuin om te toveren in iets moois. Zelf je eigen tuin bestraten is meestal onbegonnen werk. Om voor een mooi patroon te zorgen huur je een bestrater in.

Maar wat zijn de kosten dan eigenlijk? De kosten van een stratenmaker kunnen enorm verschillen. Meestal betaal je tussen de 25,- euro en 55,- euro per uur. Er kan ook gerekend worden per vierkante meter. In dat geval betaal je tussen de 8 en 15,- euro. Gezien het feit dat elke bestrater andere prijzen hanteert doe je er verstandig aan om stratenmakers te vergelijken. Lees meer over stratenmakers op offerte adviseur.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version