Kom meer te weten over ...

Alles weten over ‘Vakantie’

Op vakantie met de ferry

November 5th, 2014 No comments

Het vliegtuig nemen naar je vakantiebestemming is tegenwoordig de meest normale zaak van de wereld. Dankzij prijsvechters hoef je niet veel te betalen. Als je reis echter het oversteken van water betreft dan is het nemen van een ferry zeker het overwegen waard. Het is een zeer ontspannen manier van reizen die zich qua prijs prima kan meten met de meeste vliegtuigvakanties.

Bestemmingen

De meest voor de hand liggende bestemming is Groot Brittannië. De ferry naar Engeland brengt je naar een groot aantal steden van Zuid Engeland tot Schotland. Ook het bereiken van Scandinavische landen als Denemarken, Zweden en Noorwegen is mogelijk met de ferry. Je bent uiteraard wel wat langer onderweg, maar daar staat een zeer ontspannen manier van reizen tegenover.

Voordelen reizen met de ferry

De relaxte manier van reizen is een groot voordeel. In plaats van een eeuwige wachttijden op het vliegveld en oncomfortabele uren in een vliegtuigstoel kies je het ruime sop en heb je lekker veel bewegingsvrijheid. Aan boord van het schip is genoeg entertainment om je niet te hoeven vervelen. Als je met kinderen reist dan hoef je ze dus niet de hele tijd bezig te houden. Dat reist wel zo prettig.

Een ander belangrijk voordeel van een ferryreis is dat je je auto mee kunt nemen naar de plaats van bestemming. De scheelt weer in de kosten van een huurauto. Wat ook erg prettig is: je mag veel meer bagage meenemen dan in een vliegtuig.

Er valt dus zeker wat te zeggen voor de ferry boven het vliegtuig. Als je wilt onthaasten en op rustgevende manier aan je vakantie wilt beginnen is het een prima keus. Goede reis!

Categories: Vakantie Tags:

Singlereizen

May 18th, 2014 No comments

Singlereizen voor iedereen

In de moderne maatschappij staat het individu voorop. We nemen graag onafhankelijk beslissingen en trekken het liefst onze eigen plannen. Het fenomeen van singlereizen speelt handig in op deze ontwikkeling. Singlereizen zijn reisarrangementen speciaal georganiseerd voor mensen die zelfstandig op pad willen. Singlereizen brengen mensen met dezelfde interesses en levenshouding samen voor een onvergetelijke beleving. Als deelnemer aan één van de singlereizen leer je nieuwe mensen kennen, geniet je van lokale culinaire tradities en creëer je herinneringen voor het leven. Ook kinderen zijn welkom als reisgenoten, wat de singlereizen tot prettig alternatief vakantie-idee maakt voor alleenstaande ouders. Het aanbod garandeert voor ieder wat wils: van ontspannen rondreizen tot actieve sportvakanties. De fanatieke vakantieganger is helemaal op zijn plaats bij één van de sportieve internationale singlereizen.

Sportieve singlereizen

Avonturiers met een voorliefde voor lichamelijke inspanning of sporters met een avontuurlijke inborst kunnen deelnemen aan één van de vele fiets- of wandelvakanties die volgens het concept van singlereizen worden aangeboden. Het merendeel van deze reizen wordt georganiseerd voor een internationale doelgroep, wat ze perfect maakt voor mensen die op allerlei manieren hun grenzen willen verleggen. Tijdens de Genghis Kahn fietsvakantie bereis je Mongolië op twee wielen in de voetsporen van de wereldberoemde krijgsheer. Op deze manier neem je veel meer details in je op en kun je genieten van de kleine dingetjes die je vanuit een auto of trein nooit zouden zijn opgevallen. In een groep met reisgenoten van over de hele wereld verken je een scala aan prachtige Mongoolse landschappen. Mongolië is geen toeristisch land, wat het uitermate interessant en spannend maakt voor een groep fietsende reizigers. Je zult de lokale cultuur van buitengewoon dichtbij kunnen meemaken. Je ontmoet rondtrekkende herders met hun kuddes en hun lichtgewicht tenten, Boeddhistische monniken in het oudste klooster van Mongolië en kooplui die op de markten van Ulaanbaatar, de Mongoolse hoofdstad, hun kleurrijke waren aanbieden. De activiteiten zijn afwisselend van culturele en sportieve aard, wat resulteert in een gevarieerd programma waarin veel moois te beleven valt. De ene keer zal de groep kamperend de nacht doorbrengen, de andere keer slapen de reizigers in een hotelletje of hostel. Hoe dan ook is elke dag weer een avontuur, met steeds weer nieuwe dingen om te ontdekken.

Op avontuur

Singlereizen staan garant voor een hoop plezier, verwondering en avontuur. Je zult verrassende dingen zien, horen, proeven en meemaken en bovendien ontmoet je nieuwe mensen die vrienden voor het leven kunnen worden. Gedeelde ongewone ervaringen zijn namelijk een bijzonder geschikte basis voor jarenlange vriendschappen. Waar ter wereld ze je ook brengen, singlereizen zijn altijd uitstekend verzorgd en voorzien van alle comfort. Op deze manier kun je zo veilig en prettig mogelijk de meest ongewone en bijzondere ervaringen opdoen. Singlereizen kunnen gemakkelijk via internet worden geboekt. Kijk goed bij de reisomschrijving of de reis is wat je zoekt. Niet alle reizen zijn namelijk exclusief voor alleenreizenden. Is dit een harde voorwaarde voor jouw reisplezier, let er dan dus op dat je je bij een vakantie inschrijft die expliciet als singlereis wordt aangeboden.

Categories: Vakantie Tags:

Bungalowpark

March 26th, 2013 No comments

Het is altijd weer een keuze; op wat voor vakantie gaat u? Camperen, een hotel, of een vliegreis met een appartement? En blijft u thuis of gaat u ver weg? Heel veel keuzes. Veel mensen vergeten dat u ook dichtbij goed kunt genieten. Er zijn veel opties mogelijk. Een leuke mogelijkheid is een vakantiehuisje of een bungalow.

Vakantie op een bungalowpark

Vakantie in eigen land of een actieve vakantie in het buitenland: wanneer u verblijft op een bungalow park kunt u goed genieten. U hoeft geen tent op te zetten of een plek te zoeken op een camping. En in een hotel zit u ook maar weggestopt in een hotelkamer. Mocht het een uurtje regenen, dan kunt u zichzelf in de bungalow prima vermaken.

Voldoende ruimte, luxe en comfort voor een heerlijke vakantie, zodat u volop kunt genieten van uw welverdiende rust. Een bungalowpark heeft daarnaast als groot voordeel dat er in de meeste gevallen veel algemene faciliteiten zijn, zoals bijvoorbeeld een zwembad, restaurant en vermaak voor kinderen. Zo kunt u genieten van een complete vakantie zonder dat u hier ver voor hoeft te reizen, u heeft ten slotte toch vakantie.

Categories: Vakantie Tags:

Vakantie

September 16th, 2011 No comments

Tegenwoordig gaan consumenten tenminste tweemaal per jaar op vakantie. Er zijn allerlei soorten vakanties, wij noemen er een paar. Weekend weg, Stedentrip, Zomervakantie, Wintervakantie, Wintersport, Rondreis, Backpacken en ga maar door. Veel mensen boeken last minute en willen niet al te vroeg een vakantie boeken.

Het boeken van vakanties was een van de eerste grote markten die groot werden op het internet. Op dit moment boekt een grote meerderheid van de consumenten online hun vakantie. Door te vergelijken, vinden zij makkelijker en sneller dan vroeger de beste en goedkoopste vakantie van hun keuze.