Walking diner

Een walking diner op één of meerdere locaties

Wilt u binnenkort met een grote groep dineren in een informele sfeer, dan is een walking diner een gezellig alternatief voor het buffet. Zoals de naam al zegt, zijn uw gasten niet aan een zitplaats gebonden en kunnen ze zich rustig mengen met verschillende groepen.

Er zijn twee soorten walking diners: op verschillende locaties door de stad of in één restaurant. Beide mogelijkheden zijn heel geschikt voor (bedrijfs)bijeenkomsten en feesten.

Informeel diner

Het walking diner is een nieuwe manier van dineren in een restaurant. U zit niet in rijtjes aan een gedekte tafel, maar u dineert staande. In deze informele sfeer kunt u meer mensen spreken dan tijdens een traditioneel diner, doordat u op ieder moment naar de andere kant van de zaal kunt lopen om u in een andere groep te mengen.

Door de avond heen worden vele verschillende hapjes geserveerd, van een culinaire soep tot een heerlijk dessert. U bent dus zeker van een gevulde maag dankzij de vele proeverijen en uw bijeenkomst wordt niet onnodig onderbroken door het diner.

Genieten van de stad en de gerechten

De tweede mogelijkheid van een walking diner is in een stad van uw keuze. U wandelt door de stad van het ene restaurant naar het volgende. Vaak worden deze tochten begeleid door een gids, die u alles kan vertellen over de wijken waar u doorheen komt.

Terwijl u onderweg kunt genieten van de stad, komt u heerlijk tot rust in de verschillende restaurants. Hier nuttigt u een aantal gangen, die vanzelfsprekend allemaal op elkaar afgestemd zijn. Natuurlijk kunt u de route tussen de deelnemende restaurants ook fietsend of steppend afleggen.

Zo is het walking diner leuk voor alle soorten grote en kleine groepsuitjes, van familiedag tot bedrijfsfeest.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Exit mobile version